Aroma Tea Drops je mlado preduzeće u području razvoja i proizvodnje malih serija prirodnih kozmetičkih proizvoda, koje sa svojim timom stručnjaka individualno pristupa svakom klijentu sa ciljem udovoljavanja njegovih potreba.
Dugogodišnje iskustvo naših formulatora u proizvodnji prirodne kozmetike osigurava razvoj novih formulacija  u vrlo kratkom roku i u potpunosti u skladu sa zahtevima klijenta.
Mi smo firma koja razume da je kvalitet vaših proizvoda jedno od najvažnijih marketinških oruđa, jer izuzetan proizvod govori sam za sebe.
Minimalne količine za uslužnu proizvodnju su prihvatljive i mogu biti prilagođene vašim potrebama. Ovo je idealno za početak bilo koje proizvodne linije, jer sa minimalnim početnim kapitalom možete realizovati svoju ideju.
Ako imate ideju, a ne znate kako i odakle da počnete dođite kod nas.
Možemo se dogovoriti o svemu.
Kontaktirajte nas da bi smo što pre mogli da počnemo da radimo na Vašem projektu. A računajte na to da nijedan projekat nije premali ili prevelik za nas.
Kontaktirajte nas!

USLUŽNA PROIZVODNJA  PRIRODNE KOZMETIKE

Ukoliko već imate gotovu formulaciju i treba Vam pouzdan partner koji bi proizveo proizvod u skladu sa vašim zahtevima, tada nas kontaktirajte da dogovorimo detalje oko realizacije same proizvodnje.

RAZVOJ FORMULACIJE NA ZAHTEV KLIJENTA

Ukoliko želite određeni prirodni kozmetički proizvod i trebate stručnu pomoć oko formulacije, slobodno dogovorite sastanak sa našim formulatorom, koji će saslušati Vaše potrebe te u vrlo kratkom roku ponuditi konkretno rešenje.

Podrška
IZRADA DOKUMENTACIJE, PROCENA SIGURNOSTI I REGISTRACIJA PROIZVODA

U sklopu usluge proizvodnje, nudimo i kompletnu dokumentaciju s podacima o proizvodu, procenu sigurnosti kozmetičkog proizvoda, izradu deklaracije proizvoda za sva tržišta Europske Unije.

ANALIZA ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PROIZVODA

Prilikom stavljanja proizvoda na tržište, neophodna je analiza zdravstvene ispravnosti proizvoda, koju sprovodimo za Vas u laboratoriji koja je akredititovana za analiziranje zdravstvene ispravnosti kozmetičkih proizvoda.

SPROVOĐENJE TESTOVA STABILNOSTI

Prije stavljanja kozmetičkog proizvoda na tržište potrebno je sprovesti opsežna ispitivanja stabilnosti kozmetičkog proizvoda. Time se utvrđuje hoće li proizvod u predviđenom roku trajanja imati zadovoljavajuća svojstva pomoću sprovođenja ispitivanja u realnom vremenu (npr. ukoliko je predviđeni rok trajanja godinu dana, proizvod se prati u vremenskom razdoblju od godine dana). Isto tako, kada se sa proizvodom želi izaći na tržište u što kraćem vremenskom roku, moguće je predvideti rok valjanosti proizvoda akceleriranim testovima stabilnosti , te utvrditi kompatibilnost ambalažnog materijala sa formulacijom.

izrada aromakozmetičkih tretmana u sklopu brenda

Ukoliko se bavite profesionalnom kozmetikom i želite da kreirate lične aroma tretmane, obratite se stručnom timu kreatora.

KONSALTING U PRIMENI AROMTERAPIJE U WELNESS  CENTRIMA

Pozovite nas u posetu i možemo zajedno da osmislimo protokole za Vaš wellness centar, gde  aromaterpija nalazi primenu u kategorijama fizičkog i emocionalnog  wellnessa.

KATEGORIZACIJA PROIZVODA-PRIRODNIJI, PRIRODAN I AROMAKOZMETIČKI PROIZVOD

U zavisnosti od sastava Vaših formulacija možemo odraditi kategorizaciju proizvoda .

 

Mirisan pozdrav i mnogo uspeha želi Vam Aroma Tea Drops Tim

 

 

Poštovani,

Aroma Tea Drops doo  je mlado preduzeće u području razvoja i proizvodnje prirodnih aromaterapeutskih proizvoda, koje sa svojim timom stručnjaka, individualno pristupa svakoj problematici sa ciljem rešavanja, prateći savremene potrebe korisnika..

Dugogodišnje iskustvo naših formulatora u proizvodnji prirodnih aromaterapeutskih proizvoda je razvilo  nove formulacije, koristeći studijska iskustva  primenjivosti esencijalnih ulja u preventivi i terapiji virusnih infekcija i pretočili u proizvode iz programa Aroma Intimo,  koje smo Vam predstavili u kratkoj PPT prezentaciji.

Danas naše proizvode možete pronaći u Srbiji se u apotekama i posedujemo online prodavnicu sa savetovalištem za naše  pacijente i korisnike.

Trenutno iskustvo naših korisnika govori o kvalitetu proizvoda iz programa Aroma Intimo i ovim       programom smo otvorili kategoriju proizvoda koja je potpuno nepokrivena u domenu preventive i lečenja virusnih infekcija.

Ideja nam je da se proširimo na tržište Crne Gore, pa samim tim nam je potrebna logistika partnera kakva je Vaša kompanija.

U nadi da ćete nas prepoznati, molimo da nam zakažete sastanak kako bismo dobili šansu da prezentujemo projekat.