D Express

Vagitorije No 2 – Bakterijski vaginitis

Vagitorije No 2 – Bakterijski vaginitis

1.950,00din

Ovaj proizvod pomaže kod infekcija uzrokovanih disbalansom u bakterijskoj vaginalnoj flori. Otklanja simptome pojačanog sekreta, crvenila i peckanja u urogenitalnom predelu. Sadrži esencijalna ulja koja deluju na normalnu bakterijsku floru intime, vraćajući broj bakterija koje su se previše razmnožile i dovele do infekcije u ravnotežu. 100% čista esencijalna ulja su rastvorena u kvalitetnim, hladnoceđenim baznim uljima koja sprečavaju nastanak sekundarne infekcije.
Proizvod može da se koristi i preventivno, kada ne postoji infekcija, za osećaj komfornosti.
Preparat je prirodan i veoma je efikasan.
Korišćenje preparata je potpuno bezbolno i u kućnim uslovima.

Dostupnost:Na zalihama

Opis

Zašto će mi taj proizvod pomoći, a ne neki drugi?
Razlog zbog kojeg bakterije nisu uspele da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih antibiotika, gde se radi o jednoj aktivnoj supstanci protiv koje bi bakterija trebalo da razvije rezistenciju. To znači da bi bakterija trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za rešavanje problema vaginitisa. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako antibakterijsko i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali terapiju, uspešnost je 95%.

Koliko vagitorija je potrebno?
Za osnovni tretman je potrebno 4 pakovanja od 10 vagitorija. Minimalna primena traje mesec dana, a maksimalna terapija četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati vise puta po potrebi.

Kako se koristi proizvod?
Opšta preporuka je korišćenje vagitorija mesec dana. Prvih 10 dana se stavlja po jedna vagitorija ujutru i uveče, a narednih 20 dana se koristi jedna vagitorija samo uveče. Pravi se pauza u toku menstruacije. Kod osoba koje su sklone vaginalnim infekcijama, tretman je preporučljivo ponoviti dva do tri puta godišnje.

Trajanje ciklusa Upotreba Pauza
Prvi ciklus  10 dana  2 x dnevno (ujutru i uveče)  u toku menstruacije
Drugi ciklus   20 dana  1 x dnevno (uveče)

Nakon tretmana, uraditi kontrolni pregled.

Da li neko ne sme da koristi proizvod?
Nije preporučljivo za korišćenje u trudnoći, kod dojilja i kod osoba osetljivih na eterična ulja.

Da li je proizvod proveren/sertifikovan?
Proizvod podleže zdravstvenoj ispravnosti i nosi žig kvaliteta aromaterapeutskog standarda Aroma Tea.

Sastav:
INC: hypericum perforatum oil, calopyllum inophyllum seed oil, cinnamomum camphora oil,  melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, cymbopogon martini var.motia auct.p.p. oil, origanum majorana oil, thymus vulgaris oil, witepsol.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.