D Express

UZDIZANJE ROLL-ON 10ML

UZDIZANJE ROLL-ON 10ML

700,00din

Mešavina Uzdizanje je posebno formulisana sa uljima koja pomažu u izgradnji hrabrosti, samopouzdanja, samopoštovanja i vraćaju osećaj smirenosti, radosti i mira u naš život. Depresivno raspoloženja umanjuje našu vitalnost, radost i mentalnu jasnoću, pa ova mešavina uliva nadu onima koji su privremeno izgubili optimizam i pomaže korisnicima da prevladaju strah i povrate svoj potencijal.

Dostupnost:Na zalihama

kategorija:

Opis

Način upotrebe:
Aromatično i lokalno. Nanesite 2-3 kapi na vagalni živac (iza ušne resice, na mastoidnoj kosti), zatim na predeo srca i na zone slepoočnica i čela. Nanositi mešavinu 2-3 puta dnevno. Kapljice mešavine možete utrljati na dno stopala svako jutro. Za aromatičnu upotrebu, držite bočicu pod nosom i udišite tri do četiri puta,naizmenično na oba nosna otvora. Mešavina Uzdizanje može uskladiti fizičku, mentalnu i emocionalnu energiju tela kada se nanese na ramena i stopala.
Kada koristiti mešavinu:
Za pomoć kod stanja depresije i prevladavanja straha, kod manjka hrabrosti, samopouzdanja i samopoštovanja.
Sastav:
Boswellia Carterii Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Citrus Nobilis Oil, Anthemis Nobilis Oil, Cananga Odorata Oil, Caprilyc/Capric Triglyceride.
Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Dobrodošli u prodavnicu Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0