D Express

Uljna mešavina za hlamidiju i ureaplazmu No 4

Uljna mešavina za hlamidiju i ureaplazmu No 4

2.450,00din

Preparat se sastoji od kvalitetnih, pažljivo odabranih baznih ulja i 100% čistih esencijalnih ulja koja deluju protiv Hlamidije i Ureaplazme u genitalnoj regiji, uništavajući bakterije i simptome infekcija uzrokovanih njima.
Nanoseći ovu mešavinu na genitalni predeo, smiruje se crvenilo, otok, svrab, lučenje i drugi prateći simptomi.
Preparat je potpuno prirodan i veoma je efikasan.
Korišćenje preparata je sasvim bezbolno i u kućnim uslovima.

Dostupnost:Na zalihama

Šifra proizvoda: GP004 Kategorije: ,

Opis

 

Zašto će mi taj proizvod pomoći, a ne neki drugi?
Razlog zbog kojeg bakterije nisu uspele da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih antibiotika, gde se radi o jednoj aktivnoj supstanci protiv koje bi bakterija trebalo da razvije rezistenciju. To znači da bi bakterija trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja.
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za rešavanje genitalnih problema izazvanih hlamidijom. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako antibakterijsko i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali terapiju, uspešnost je 95%.

Koliko preparata je potrebno?
Za početak tretmana, potrebno je jedno pakovanje tečnosti, a korišćenje je neophodno do postizanja odgovarajućih rezultata. Minimalna terapija traje mesec dana, a maksimalna terapija četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati vise puta po potrebi.

Kako se koristi proizvod?
Tretirati genitalnu regiju i donji deo stomaka dva, tri puta dnevno.  Proizvod se utrljava na čistu kožu.

Da li je proizvod proveren/sertifikovan?
Proizvod podleže zdravstvenoj ispravnosti i nosi žig kvaliteta aromaterapeutskog standarda Aroma Tea.

Sastav:
INC: hypericum perforatum oil, calopyllum inophyllum seed oil,melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, cinnamomum camphora oil, thymus vulgaris hem. tujanol oil, tocopherol.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.