D Express

Uljna mešavina za HPV virus No 1

Uljna mešavina za HPV virus No 1

(1 recenzija korisnika)

2.450,00din

Mešavina posebno odabranih baznih ulja u kojima su rastvorena 100% čista esencijalna ulja koja imaju sposobnost da deluju na HPV, otklanjajući virus, kao uzrok infekcije i njegove posledice (kondilome).
Preparat je potpuno prirodan i veoma je efikasan.
Korišćenje preparata je potpuno bezbolno i u kućnim uslovima.
Prve promene u vidu sušenja, smanjivanja, promene boje ili otpadanja kondiloma se uočavaju otprilike posle nedelju dana korišćenja, a potpuni nestanak se dešava za mesec do četiri meseca korišćenja ulja, u zavisnosti od stanja imunog sistema organizma i dužine prisutnosti infekcije.

Dostupnost:Na zalihama

Opis

 

Zašto će mi ovaj proizvod pomoći, a ne neki drugi?
Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih lekova, gde se uglavnom radi o jednoj aktivnoj supstanci na koju bi mikroorganizam trebalo da postane otporan. To znači da bi uzročnik infekcije trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja.
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za rešavanje problema sa HPV-om. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako virucidno i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali terapiju, uspešnost je 95%.

Koliko preparata je potrebno?
Za početak tretmana, potrebno je jedno pakovanje tečnosti, a korišćenje je neophodno do postizanja odgovarajućih rezultata. Minimalna terapija traje mesec dana, a maksimalna četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati više puta.

Kako se koristi proizvod?
Tretirati zahvaćenu regiju dva, tri puta dnevno. Preparat se nanosi samo na promenu, direktno na kondilom, bez razmazivanja, uz pomoć štapića za uši.

Da li je proizvod proveren/sertifikovan?
Proizvod podleže zdravstvenoj ispravnosti i nosi žig kvaliteta aromaterapeutskog standarda Aroma Tea.

Sastav:
INC: hypericum perforatum oil, calendula officinalis oil, calopyllum inophyllum seed oil, cinnamomum camphora oil, eucalyptus polybractea oil, melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, salvia officinalis oil, tocopherol.

1 recenzija za Uljna mešavina za HPV virus No 1

  1. Milijana (potvrđen kupac)

    Prezadovoljna sam ovim prizvodom. Preporucila bih ga svim zenama i devojkama koje imaju problem sa hpv virusom i kondilomima.
    Ukratko cu vam ispricati moje iskustvo,u septembru sam otkrila da imam spoljne i unutrasnje kondilome u cervikalnom kanalu i na grlicu,naravno po preporuci lekara,sto pre je uradjena biopsija,kiretaza cervikalnog kanala i elektrokauterizacija kondiloma. Nakon 3 dana od uradjene intervencije ponovo se javljaju kondilomi spolja u jos vecem broju,nakon menstruacije ponovo ekt kondiloma samo spolja,nakon 5 dana ponovo se javljaju kondilomi u jos vecem broju,velicine zrna graska. Treci mesec za redom uradjena elektrokauterizacija kondiloma i test na hpv gde su pozitivni svi nisko i visokorizicni osim 16 i 18. Posle trece intervencije,javljaju se kondilomi i cetvrti put.
    Tada sam porucila ove carobne kapi,koje sam koristila 2-3 meseca i resila se kondiloma potpuno bezbolno.Ovo je terapija za koju je potrebna samo upornost i strpljenje i koja resava problem. To mozete videti iz mog slucaja koji je bio izuzetno tezak,bolan,dugi oporavci posle spaljivanja,oziljci.. Takodje sam koristila i vaginalete protiv hpv paralelno sa ovim kapima i smanjio se i broj virusa na hpv testu. Samo se pridrzavajte upustva koje dobijete ili koje vam daju aromaterapeuti i budite uporne i 100% cete se osloboditi ovih napasti. Za razliku od propolisa,sirceta,veregen masti,kupite ove proizvode,iz svog iskustva garantujem da se necete pokajati. Videcete kako se bradavice suse,bele i otpadaju. Cak je i moja doktorka sama priznala da je odusevljena rezultatima.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Dobrodošli u prodavnicu Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0