D Express

Uljna mešavina za HPV virus No 1

Uljna mešavina za HPV virus No 1

2.450,00дин.

Mešavina posebno odabranih baznih ulja u kojima su rastvorena 100% čista esencijalna ulja koja imaju sposobnost da deluju na HPV, otklanjajući virus, kao uzrok infekcije i njegove posledice (kondilome).
Preparat je potpuno prirodan i veoma je efikasan.
Korišćenje preparata je potpuno bezbolno i u kućnim uslovima.
Prve promene u vidu sušenja, smanjivanja, promene boje ili otpadanja kondiloma se uočavaju otprilike posle nedelju dana korišćenja, a potpuni nestanak se dešava za mesec do četiri meseca korišćenja ulja, u zavisnosti od stanja imunog sistema organizma i dužine prisutnosti infekcije.

Dostupnost:Na zalihama

Шифра производа: GP001 Kategorije: , Ознаке: ,

Опис

 

Zašto će mi ovaj proizvod pomoći, a ne neki drugi?
Razlog zbog kojeg mikroorganizmi nisu uspeli da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih lekova, gde se uglavnom radi o jednoj aktivnoj supstanci na koju bi mikroorganizam trebalo da postane otporan. To znači da bi uzročnik infekcije trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja.
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za rešavanje problema sa HPV-om. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako virucidno i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali terapiju, uspešnost je 95%.

Koliko preparata je potrebno?
Za početak tretmana, potrebno je jedno pakovanje tečnosti, a korišćenje je neophodno do postizanja odgovarajućih rezultata. Minimalna terapija traje mesec dana, a maksimalna četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati više puta.

Kako se koristi proizvod?
Tretirati zahvaćenu regiju dva, tri puta dnevno. Preparat se nanosi samo na promenu, direktno na kondilom, bez razmazivanja, uz pomoć štapića za uši.

Da li je proizvod proveren/sertifikovan?
Proizvod podleže zdravstvenoj ispravnosti i nosi žig kvaliteta aromaterapeutskog standarda Aroma Tea.

Sastav:
INC: hypericum perforatum oil, calendula officinalis oil, calopyllum inophyllum seed oil, cinnamomum camphora oil, eucalyptus polybractea oil, melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, salvia officinalis oil, tocopherol.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.