D Express

Uljna mešavina za genitalne infekcije No 2

Uljna mešavina za genitalne infekcije No 2

2.450,00din

Proizvod koji pomaže kod crvenila, svraba i peckanja u urogenitalnom predelu. Sadrži esencijalna ulja koja deluju na normalnu bakterijsku floru intime, vraćajući broj bakterija koje su se previše razmnožile i dovele do disbalansa u ravnoteži.
100% čista esencijalna ulja su rastvorena u kvalitetnim, hladnoceđenim baznim uljima koja sprečavaju nastanak sekundarne infekcije.
Nanosi se na spoljašnji deo urogenitalnog predela i može da se koristi i preventivno, kada ne postoji infekcija, za osećaj komfornosti.
Preparat je potpuno prirodan i veoma je efikasan.
Korišćenje preparata je potpuno bezbolno i u kućnim uslovima.

Pozovite naše savetovalište
Prodajna mesta gde možete kupiti proizvod pogledajte ovde

Dostupnost:Na zalihama

Opis

 

Zašto će mi taj proizvod pomoći, a ne neki drugi?
Razlog zbog kojeg bakterije nisu uspele da razviju rezistenciju na esencijalna ulja, leži u činjenici da esencijalna ulja čine smesu supstanci različitog mehanizma delovanja, za razliku od klasičnih antibiotika, gde se radi o jednoj aktivnoj supstanci protiv koje bi bakterija trebalo da razvije rezistenciju. To znači da bi bakterija trebalo da razvije ili dobije nekoliko novih gena istovremeno, što je teško izvodljivo. Upravo je to glavni razlog efikasnosti esencijalnih ulja.
Aromaterapija se smatra najefikasnijim načinom za intimnu negu i preventivu vaginalnih infekcija. Eterična ulja sadrže visok postotak monoterpena, monoterpenskih aldehida i ketona koji imaju jako antibakterijsko i imunostimulišuće delovanje. Prema iskustvima korisnika koji su primenjivali preparat, uspešnost je 95%.

Koliko preparata je potrebno?                     
Za početak tretmana potrebno je jedno pakovanje tečnosti, a korišćenje je neophodno do postizanja odgovarajućih rezultata. Minimalna primena traje mesec dana, a maksimalna terapija četiri meseca, nakon čega se pravi pauza, a tretman se može ponavljati vise puta po potrebi.

Kako se koristi proizvod?
Opšta preporuka trajanja tretmana je mesec dana. Kod osoba koje su sklone vaginalnim infekcijama, tretman je preporučljivo ponoviti dva do tri puta godišnje

Trajanje ciklusa Upotreba Pauza
Prvi ciklus  10 dana  2 x dnevno (ujutru i uveče)  u toku menstruacije
Drugi ciklus   20 dana  1 x dnevno (uveče)
  • Nakon tretmana, uraditi kontrolni pregled.

 

Da li neko ne sme da koristi proizvod?
Nije preporučljivo za korišćenje u trudnoći, kod dojilja i kod osoba osetljivih na eterična ulja.

Da li je proizvod proveren/sertifikovan?
Proizvod podleže zdravstvenoj ispravnosti i nosi žig kvaliteta aromaterapeutskog standarda Aroma Tea.

Sastav:
INC: hypericum perforatum oil, calopyllum inophyllum seed oil, cinnamomum camphora oil, melaleuca alternifolia oil, lavandula angustifolia oil, cymbopogon martini var.motia auct.p.p. oil, origanum majorana oil, tymus vurlgaris, tocopherol.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Drago nam je što ste zainteresovani za naš brend Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0