D Express

Repelent Spray KIDS 100ml

Repelent Spray KIDS 100ml

860,00din

Natural Mosquito sprej je mešavina prirodnih masnih i eteričnih ulja koja svojim sastavom štite, hrane i neguju dečju i osetljivu kožu. Kombinacija šest eteričnih ulja zajednički štiti od svih vrsta komaraca i ostalih insekata, a prijatnog je mirisa. Prilikom nanošenja sprej se postupno upija, ne masti kožu i ne ostavlja tragove, već je vlaži i štiti. Može se primeniti već u ranijoj dobi, kada dete napuni godinu dana života. Nanesen na kožu stvara prirodnu barijeru i štiti nežnu dečju kožu.

Dostupnost:Na zalihama

Opis

Upotreba: Potpuno prirodna biljna mešavina pruža pouzdanu zaštitu kod komaraca, krpelja i obada. Upijanje proizvoda zavisi od količine koja je nanesena na kožu,te samog tipa kože. Preporučuje se izbegavanje nanošenja neposredno pre odevanja. Pogodan je za decu od jedne godine,trudnice, dojilje i osetljive osobe jer su aktivne supstance izrazito biljnog porekla.

Upozorenje: Ne preporučuje se kod osoba osetljivih na supstance prisutne u proizvodu. Čuvati izvan domašaja dece. Ako dođe u dodir s očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savet lekara.

INCI sastav: Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitan Caprylate and Propanediol and Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Oil, Cymbopogon Winterianus Oil, Pelargonium Asperum Oil,Cedrus Antantica Oil, Mentha Piperita Oil, Cymbopogon Citratus Oil, Tocopherol.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Drago nam je što ste zainteresovani za naš brend Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0