D Express

Narukvica difuzer M 21-22

Narukvica difuzer M 21-22

1.000,00din

Muška narukvica-difuzer je izrađena od 21 ili 22 kuglice, od vulkanske lave, koje su porozne (šupljikave) i imaju sposobnost upijanja ulja po Vašem izboru.

Lavine kuglice imaju prizemnu odliku, smiruju i uravnotežuju emocije. Lavin kamen je takođe vrlo koristan u rešavanju problema i pomoći će Vam u tome na miran i logičan način.

Prednost narukvice difuzera je da je u isto vreme i elegantna i prenosiva.

Ako već koristite eterična ulja, tada ćete znati koliko ona postaju važna u Vašem svakodnevnom životu.

Korišćenjem narukvice-difuzera nemate više potrebu da ulja nosite sa sobom u bočicama, jer se zbog poroznosti lavinog kamena miris duže zadržava.

Narukvica-difuzer zadržava miris mnogo duže nego što to čini Vaša koža, štedeći Vam dragocene kapi svaki dan tako da je upotreba eteričnih ulja uz korišćenje narukvice-difuzera jeftinije i praktičnije od direktnog nanošenja esencijalnih ulja na kožu.

Da biste maksimalno iskoristili lavine kuglice i aplicirali eterična ulja nosite ih svakodnevno oko zgloba blizu Vašeg pulsa.

Dostupnost:Na zalihama

Cena poklona
Cena seta
Ukupno
kategorija:

Opis

Materijali:
Kamen lave dolazi iz jezgre zemlje. Zbog toga što ovaj kamen dolazi iz tako sirove energije (vatre), smatra se kamenom preporoda. Poznat po svojim uzemljujućim i smirujućim lekovitim svojstvima, kamen lave odličan je za stabilizaciju korenske čakre. Kad se korenska čakra stabilizuje, osetićete se sigurno, usidreno i pozitivnije.
Prečnik lavine kuglice – 8mm
Voštani pamučni konac – vrpca sa gumom, rastegljiva elastičnost 19/20cm
Pažljivo dizajniramo, testiramo i osiguravamo kvalitet naših narukvica-difuzera. Svaka narukvica je jedinstveno ručno izrađena od prirodnog lavinog kamena, pa se mogu pojaviti male varijacije
u kombinaciji boja, veličini i obliku.
21 lavina kuglica
22 lavine kuglice

Kako se koristi?
1. Izaberite Vaše omiljeno eterično ulje ili mešavinu (blend) i nakapajte 1-2 kapi na prst ili direktno iz pipete.
2. Nanesite eterično ulje ili mešavinu (blend) na Vašu narukvicu difuzer lagano utrljavajući na 2 ili Više lava kuglice.

Koliko traje miris?
Generalno gledano, esencijalna ulja mogu trajati oko jedan dan na narukvici od lavinih kuglica, pre nego što Vam je potrebno da nakapate još jednu kap. Međutim, određenim mešavinama (blend-ovima) mogu biti potrebna češća nakapavanja. Na primer, esencijalna ulja citrusa potrebno je redovito osvežavati, na svakih par sati. S druge strane, postoje ulja, kao što je nana čiji miris uglavnom može da traje ceo dan.

Saveti:
Ostavite narukvicu difuzer da se osuši i upije ulje pre nošenja.
Lava kuglicu obloženu uljem treba okrenuti ka zglobu.
Možete nanizati Više narukvica-difuzera. Odnosno, koristite dve ili tri narukvice od lavinog kamena i dodajte svakoj mešavinu različitih ulja. Igrajte se sa različitim kombinacijama i pogledajte koji ima najbolje efekte za Vas.
Izaberite terapeutsko eterično ulje ili mešavinu za potpuni efekat.
Sva terapeutska eterična ulja možete pronaći ovde.
Sve terapeutske mešavine (blend) možete pronaći ovde.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Dobrodošli u prodavnicu Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0