D Express

Mirisni Ratnik 5ml

Mirisni Ratnik 5ml

730,00din

Mirisnog Ratnika možete početi koristiti odmah kada osetite simptome gripa. Dodajte nekoliko kapi u svoju kupku, distribuirajte ih u vazduh ili pomešajte sa uljem za utrljavanje. Posebno odabrane esencije u Mirisnom Ratniku imaju svojstva koja se mogu boriti protiv virusa, ublažiti simptome gripe i povećati udobnost tokom bolesti.

Dostupnost:Na zalihama

Kategorije: ,

Opis

Jesen i zima pokreću sezonu akutnih respiratornih bolesti, a mnogi ljudi imaju simptome kao što su kijanje, grlobolja, kašalj, groznica i slabost.  U većini slučajeva, grip znači povećati brigu o sebi dok čekate da infekcija krene svojim tokom. Jedna efikasna metoda „samobrige“ jeste upotreba esencijalnih ulja u fazi kada nismo načisto sa vrstom i razvojem infekcije.

NAČIN UPOTREBE:
Lokalna upotreba (za regeneraciju celokupnog organizma): rastvoriti par kapi mešavine (6 kapi na 100 ml biljnog ulja) i premazati celo telo ili samo vlasište glave ili umasirati u predeo vrata i stopala.
Aromatična upotreba
Mešavinu možete udisati tako što ćete direktno mirisati bočicu ili dodati nekoliko kapi ulja na pamučnu kuglu ili maramicu. Ova metoda pomaže čišćenju nosnih prolaza kako biste bolje disali. Ulja vam mogu pomoći da bolje spavate i prepustite se obnovi organizma.

Mešavinu Mirisni Ratnik možete staviti u difuzer za prostor, ako nemate, u veliku posudu sa vrućom vodom nakapajte Mirisnog Ratnika i na taj način udisati paru. Dodate par kapi mešavine u neki rastvarač za esencijalna ulja (med, mleko, morska so), dodajte u kupku i uronite telo u kadu.

Difuzer narukvica – na 4 kuglice nanesite mešavinu. One će mirisno obuhvatiti prostor oko Vas, a trenjem kuglice o kožu, ulja će ulaziti direktno u krvotok. Kuglice možete osvežiti par puta u toku dana, ukoliko osetite da Vam je potrebno. Takođe možete zamahnuti rukom oko sebe i na taj način čistiti svoje energetsko polje od raznih fizičkih i emotivnih uljeza.

Lančić difuzer – na kuglicu lančića nanesite 1-2 kapi mešavine, koja će mirisno obuhvatiti prostor oko Vas.

Aroma saveti: Ukoliko imate glavobolju mešavinu nanesite na slepoočnice i utrljajte na predeo čela. Biljno ulje ili nosač može biti ulje jojobe, maslinovo ulje ili ulje oraha.

Ukoliko imate temperaturu ili glavobolju, preporuka je da 10 kapi mešavine Mirisnog Ratnika dodate u ½ litre vode, potopite kompresu u vodu, potom komprese nanesete na čelo, zadnji deo vrata i stopala. Komprese možete položiti na grlo ukoliko osetite bol u grlu i otežano disanje.

SASTAV: Pogostemon Cablin Oil (Pačuli), Cinnamomum Camphora hem.cineol Oil (Ravensara), Eukaliptus Globulus Oil (Eukaliptus), Thymus Vulgaris Oil (Timijan), Syzygium Aromaticum Oil (Karanfilić list), Lavandula Angustifolia Oil (Lavanda).

Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Dobrodošli u prodavnicu Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0