D Express

Mirisni Čuvar 5ml

Mirisni Čuvar 5ml

900,00din

Mešavina Mirisni Čuvar je dobila ime po svojoj prvobitnoj nameni, da nas čuva od raznih uzročnika infekcija, da li one bile na fizičkom ili emotivnom nivou. Koristi se kada želimo blokirati infekciju, odnosno kada smo u zoni prevencije.

Mešavinom možete očistiti vazduh u prostoriji ili prebrisati radne površine.

Dostupnost:Na zalihama

Kategorije: ,

Opis

Većina uzročnika gripa postala je otporna na raspoložive preparate protiv njega, pa postoji hitna potreba da se razviju novi tretmani. Udisanje je način korišćenja esencijalnih ulja za prevenciju kod virusne infekcije. Svi smo svesni da je moderni način života vrlo stresan, pogotovo kada živimo u stalnom iščekivanju.

NAČIN UPOTREBE:

Aromatična upotreba
PROSTORIJE: prvi korak je prostoriju dobro provetriti, zatvoriti sve prozore i vrata. Pripermiti difuzer za esencijalna ulja ili veliku posudu zapremine 3 l vrele vode. U spremnik difuzera od 2dcl nakapajte 4 kapi mešavine I pustiti da radi difuzer. Ili u posudu sa 3l vruće vode nakapajte  15 kapi mešavine. Ostavite da se molekule esencija šire u prostoru, isparavaju, oko 20-ak minuta.

Nakon toga je potrebno ponovo prozračiti prostoriju. Na ovakav način smo obezbedili sebi čist i siguran prostor.

* Preporuka se odnosi na prostorije od 20-25m²

OSOBE: Difuzer narukvica ili Lančić difuzer .

Difuzer narukvica – na 4 kuglice nanesite mešavinu. One će mirisno obuhvatiti prostor oko Vas, a trenjem kuglice o kožu, ulja će ulaziti direktno u krvotok. Kuglice možete osvežiti par puta u toku dana, ukoliko osetite da Vam je potrebno. Takođe možete zamahnuti rukom oko sebe i na taj način čistiti svoje energetsko polje od raznih fizičkih i emotivnih uljeza.

Lančić difuzer – na kuglicu lančića nanesite 1-2 kapi mešavine, koja će mirisno obuhvatiti prostor oko Vas.

Putem večernje kupke možete se inhalirati i očistite telo od mogućih virusa i bakterija koje ste pokupili tokom dana. U kadu pomešajte 4 kapi mešavine i 15gr himalajske soli. Ukoliko nemate kadu, 2 kapi mešavine sa 7g himalajske soli dodajte u posudu i potopite stopala. Preporučujemo potapanje stopala, jer se na stopalima nalaze refleksne zone i meridijani.

Zaštita maske: mešavinom Mirisni Čuvar možete da pobiljšate kvalitet vazdušne zone između maske i usne duplje, nakapajući 1 kap mešavine u uglove maske i na taj način udisati čistiji vazduh.

Aroma savet: mešavinu možete poneti sa sobom (ukoliko ste pobornik sauna) i tretirati svoje fizičko i emotivno telo u sauni. Doziranje mešavine je potrebno prilagoditi vrsti saune..

SASTAV: Cinnamomum Camphora Oil (Ravensara), Melaleuca Alternifolia Oil (Čajevac), Eukalyptus Polybractea Oil (Eukaliptus polybractea), Cinamomum Zeylanicum Oil (Cimet list), Syzygium Aromaticum Oil (Karanfilić list), Pimpinela Anisum Oil (Anis zvezdasti).

Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Drago nam je što ste zainteresovani za naš brend Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0