<
D Express

LIMFOTOK 5 ml

LIMFOTOK 5 ml

1.950,00din

UNTRAŠNJU LEPOTU ČINE URAVNOTEŽENI HORMONI
Sinergija esencijalnih ulja pomaže u održavanju žlezda u dobrom stanju kako bi zadržale maksimalno kvalitetnu proizvodnju hormona.

KADA KORISTITI LIMFOTOK
Jedinstveno formulisana za povećanje cirkulacije masti i belih krvnih zrnaca unutar limfnog sistema za optimalnu isporuku hranjivih sastojaka u ćelije i uklanjanje otpada iz ćelija. Kako bi pospešili limfni tok, idealno je koristi mešavinu pre vežbanja ili odmah ujutru. Nanosite 2-3 puta u toku dana.

Dostupnost:Na zalihama

kategorija:

Opis

KAKO KORISTITI LIMFOTOK

Upotrebljava se aromatično i lokalno. Ako koristite lokalno, preporučujemo nanošenje 2 do 3 kapi na obe strane vrata, limfne čvorove ispod pazuha i oko ingvinalnog ligamenta (područje bikinija – na mestu gde Vam se noga nabora kada je podignete). Mešavinu možete nakapati na pulsne tačke (tačke blizu odgovarajuće žlezde). Za aromatičnu upotrebu držite bočicu pod nosom i izvedite 3 4 udisaja-izdisaja. Prvo udišete na levu nozdrvu (desna je blokirana prstom), a onda izdišete na desnu nozdrvu (leva nozdrva je blokirana prstom). Preporuka je da se mešavina nakapa na nakit difuzer (lančić ili narukvica) i udiše tokom dana.

Uvek testirajte na koži. Razredite za početak ili ako se pojavi crvenilo.
Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju ili sprečavanju bilo koje bolesti.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Drago nam je što ste zainteresovani za naš brend Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0