D Express

HYSSOSEPT 100ml

HYSSOSEPT 100ml

700,00din

Za dezinfekciju sluzokože usta, deluje preventivno uništavajući odmah mikroorganizme, vlaži sluzokožu usne duplje i deluje antimikrobno na uzročnike disajnih infekcija.
Omogućava porodici da ostane zdrava.

Dostupnost:Na zalihama

Opis

OPIS:
Upotreba: 10 kapi nakapati u 50ml vode i isprati grlo, par puta dnevno. Takođe, može se jedna supena kašika rastvoriti u 1l vode i piti lagano u gutljajima tokom dana.

Karakteristike sastojaka:

Hidrolat Vranilovke (Origanum vulgare)
Nosač antimikrobnog delovanja vranilovke je karvakrol, fenolni spoj koji je po svojim antiseptičkim svojstvima 26 puta jači od sintetskih antiseptika. Laboratorijska istraživanja su pokazala delotvornost hidrolata vranilovke protiv različitih mikroorganizama, od bakterija, gljivica parazita i virusa. Zahvaljujući antimikrobnom delovanju hidrolat se uspešno primenjuje kod obične prehlade, gripe, tegoba sa sinusima, infekcija disajnih puteva. Biaktivne supstance se izlučuju preko sluzokože, imaju jaka antiseptična dejstva, korisna su i kod infekcija grla, sinusa i desni, pa samim tim se hidrolat vranilovke našao u našem proizvodu. Osim što uništava bakterije, hidrolat vranilovke ima snažno antivirusno delovanje, štiti od gripe i prehlade. Eliminiše mikroorganizme iz respiratornog trakta. Iako se moćnim dejstvima divljeg origana uglavnom služimo tek kada nastanu specifične tegobe, trebalo bi ga imati u vidu kao saveznika u jačanju imunog sistema i koristiti ga preventivno. Brojni minerali koje sadrži, kao što su beta-karoten, bakar i niacin, pojačavaju njegov neprikosnoveni status prirodnog leka.

Hidrolat Miloduha ili Izopa (Hyssopus oficinalis)
Najnovija proučavanja pokazala su da hidrolat izopa poseduje veoma jaku antiviralnu aktivnost, opušta bronhije i olakšava disanje kod disajnih infekcija i astme I podržava zdrav imunološki sistem. Snažno deluje protiv virusa. Koristi se i kod depresija praćenih čestim izmenama nervoze, kod napada teskobe. Često se koristi za ublažavanje simptoma prehlade, smanjuje grlobolju i kašalj.

Hidrolat Kadulje (Salvia officinalis)
Hidrolat kadulje sadrži kamfor koji daje hidrolatu antimikrobna svojstva. Prisutnost kamfora i kamfena takođe je razlog zašto se kadulja koristi u raznim proizvodima za kožu. Kadulja je sjajna za upravljanje bakterijskim infekcijama koje se javljaju u drugim delovima vašeg tela, poput ušiju, nosa, grla, očiju, genitalijama, uretri, debelom crevu i crevima. Osim bakterijskih infekcija, kadulja može se nositi i s gljivičnim infekcijama. Kadulja poseduje depurativna svojstva, što znači da ima sposobnost pomoći izbacivanju toksina iz tela. Hidrolat kadulje ne samo da će vam olakšati kašalj i prehladu, već se može rešiti svih zagušenja u vašim disajnim putevima koje nastaju kao posledica prehlade. Hidrolat kadulje ima svojstva antioksidansa. Jedan od najboljih načina da se očuvate zdravlje je kroz održavanje pravilneravnoteže u nivoima antioksidanata. Kadulja vam može pomoći u tome.

Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno u originalnom pakovanju na sobnoj temperaturi.

Sastav: Hyssopus oficinalis Flower Water, Salvia officinalis Flower Water, Origanum vulgare Flower Water (wildcraft).

Mere opreza: Proizvod ne treba da koriste osobe alergične ili preosetljive na bilo koju komponentu preparata.
Proizvod nije namenjen za dijagnozu, tretman ili lečenje bilo koje bolesti.

Komentari

Nema postavljenih komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

X
Dobrodošli u prodavnicu Aromateadrops!
Zdravo! Dobrodošli na sajt brenda Aroma Tea Drops.
WooChatIcon 0